Linsey’s Beauty& Nails Contact Disclaimer Nieuws Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de laatste nieuwtjes  van Linsey’s Beauty & Nails per e-mail!

Linsey’s Beauty & Nails

Nieuwsbrief November 2018

Hallo lieve klanten,

Het is weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. De volgende nieuwtjes komen in deze nieuwsbrief aanbod:

- Ik ga weer beginnen!!

- Nieuwste aanwinsten

- Aanbieding

- Herinnert u zich dit nog?

- Feest!

- Vernieuwde website


Ik ga weer beginnen

14 augustus zijn wij super trotse ouders geworden van onze mooie en lieve zoon Davis. Ik heb heerlijk genoten van een paar maanden zwangerschap verlof, maar wat gaat de tijd snel, want 5 november is mijn salon weer open en ga ik weer lekker aan het werk. Nu ik moeder ben geworden wil ik natuurlijk zoveel mogelijk genieten van ons zoontje. Dat betekend dat ik 1 dag minder ga werken en dat mijn salon dan op woensdag gesloten is.

Wel ben ik van maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar.                                                       

                                                                

Nieuwe aanwinsten

Tijdens mijn verlof heb ik niet helemaal stil gezeten, want het blijft natuurlijk altijd leuk om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes in de nagelwereld. Zo heb ik weer een aantal kleuren toegevoegd aan mijn gellak collectie. O.a. deze 3 mooie gellak kleuren.

                                                                                                                         

Aanbieding

Het is alweer bijna zo ver. Nog even en de Sint en Kerst staan weer voor de deur. Daarom heb ik nu een super aanbieding. Alle verkoop artikelen die ik in mijn salon heb staan zijn nu in de aanbieding voor maar 5 euro! Hieronder vind u een kleine impressie wat er in de aanbieding is. Uiteraard mag u ook langskomen als u geen afspraak bij mij heeft gepland, maar geef graag wel even een seintje via het nummer 0647157984

                                              

                                             

                                                         Herinnert u zich dit nog?

                                                                                                        


Bizar hoe snel de tijd af en toe gaat. In 2009 liet ik dit kranten artikel plaatsen en hoopte ik dat mijn jeugddroom een succes zou worden.

Nu zijn we alweer bijna 10 jaar verder en ik kan zeggen: het is gelukt!

Wat ben ik blij dat ik kan zeggen dat ik de leukste baan heb, waar ik mijn creativiteit en passie in kwijt kan en dat ik een hele gezellige en leuke klantenkring heb!
Feest!

Om te vieren dat mijn salon op 1 januari 10 jaar bestaat en dat ik op 4 december alweer een jaar ik mijn nieuwe salon zit, wil ik wat leuks gaan verloten onder al mijn facebook likers!

Na het succes van mijn vorige verloting wil ik deze nog een keer herhalen. Onder al mijn likers verloot ik een nieuwe set nagels. Hieronder een paar voor- en na foto’s van een nieuwe set nagels.

Dus like mijn pagina www.facebook.com/LinseysBeautyNails snel en blijf zo op de hoogte van mijn salon en wie weet wint u wel deze fantastische prijs!

                                    

Vernieuwde website

Mijn website heeft ook weer een kleine verfrissing gehad. Neem snel een kijkje op www.linseys.nl voor de nieuwste foto’s en informatie. Als u toch een bezoekje brengt aan mijn site zou ik het erg leuk vinden als u een review achter laat.


Bedankt voor het lezen van mijn nieuwsbrief. Tot snel!


Lieve groetjes,

Linsey